Femeie de 60 de ani lovită de o mașină în parcarea unui magazin din Suceava. Șoferul autoturismului s-a făcut nevăzut


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în calitate de pieton în parcarea unui magazin din municipiul Suceava, a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a plecat de la faţa locului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, marți după-amiază, despre faptul că, la unitate medicală din localitate, s-a prezentat o localnică de 60 de ani, victima unui accident de circulaţie, aceasta precizând faptul că, şoferul implicat în eveniment a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, marți în jurul orei 14.15, în timp ce se deplasa în calitate de pieton în parcarea unui magazin din localitate, victima a fost lovită de un autoturism al cărui conducător a plecat de la faţa locului.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În urma activităților întreprinse de polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în accident şi conducătorul acestuia,  un bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat sursa citată.

Poliția Suceava a mai menționat că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 


Intră acum și în grupul de