O mopedistă din Pătrăuți, fără permis de conducere, a accidentat o fetiță de 10 ani și a plecat de la fața locului


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 21 de ani din localitatea suceveană Pătrăuți a condus un moped deși nu avea permis și a accidentat o fetiță de 10 ani, după care a plecat de la locul faptei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, la ora 13.00, în timp ce conducea mopedul pe un drum comunal neclasificat din comuna Pătrăuți, o tânără de 21 de ani din localitate, a efectuat manevra de depăşire a unei biciclete, moment în care, a surprins şi accidentat  ușor o minoră de 10 ani din aceeași localitate, care circula pe partea carosabilă din sens opus.

După accident, tânăra a luat mopedul şi l-a dus acasă, părăsind locul accidentului.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de