Acasă Actualitate Bărbatul din Broșteni care și-a înjunghiat în burtă concubina gravidă, condamnat la...

Bărbatul din Broșteni care și-a înjunghiat în burtă concubina gravidă, condamnat la nouă ani de închisoare. El a mai stat după gratii între 1991-2006 pentru că și-a ucis soția


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Broșteni care și-a înjunghiat în burtă concubina gravidă a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Suceava la 9 ani de închisoare.

Melu Goleanu, 59 de ani,  a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Suceava la nouă ani de închisoare, decizia fiind definitivă.



Instanța de apel a admis parțial apelul formulat de Goleanu după ce Tribunalul Suceava l-a condamnat la 11 ani și trei luni de închisoare.

 Bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat după ce în 8 februarie 2016 şi-a înjunghiat iubita care este gravidă şi a spus că femeia s-a autoaccidentat ”căzând într-un cuţit”.

Anchetatorii au stabilit că în dimineaţa de 8 februarie 2016 Melu Goleanu a plecat să muncească la un gater din Broşteni cu speranţa că va primi lemne de foc, iar iubita sa, însărcinată în luna a cincea, a plecat în jurul orelor amiezii la oficiul poştal de unde a luat alocaţia pentru fiica sa minoră.

Ulterior, femeia a mers la un magazin mixt din satul Holdiţa unde a băut  aproximativ 300-400 ml votcă, a cumpărat diverse alimente precum şi o sticlă cu bere de 2 litri.

Femeia a plecat spre domiciliul unde locuia cu Melu Goleanu unde l-a aşteptat pe acesta, continuând să bea bere.

Când a revenit acasă cu un cărucior de lemne, Melu Goleanu  a intrat în locuinţă şi a constatat că femeia este într-o stare avansată de ebrietate, nu a făcut curăţenie în casă şi nici nu a pregătit de mâncare.

El a început să o insulte şi să o ameninţe după care a bătut-o cu un par din lemn, apoi a luat un cuţit de bucătărie cu care a lovit-o pe femeie în abdomen, iar în încercarea de a se apăra, femeia a fost înjunghiată cu acelaşi cuţit în mâini şi picioare.

După acest episod, la cererea femeii, bărbatul a sunat la 112  solicitând o ambulanţă şi a spus că femeia s-a autoaccidentat în casă, căzând într-un cuţit.

Şi femeia a declarat persoanelor ajunse la faţa locului că şi-a provocat singură leziunea de la abdomen din greşeală, că ţinea în mână un cuţit, s-a împiedicat şi a căzut pe podea.

Ea a fost transportată iniţial la Spitalul municipal Vatra Dornei, iar ulterior a fost transportată şi internată la Spitalul judeţean de urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale complexe.

A doua zi, după examenul medico-legal s-a constatat că aceasta prezintă multiple plăgi tăiate-înjunghiate fiind exclusă căderea peste un astfel de corp.

Bărbatul a mai fost condamnat anterior pentru omor după ce şi-a omorât soţia în 1991 şi a ieşit din penitenciar în 2006. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version