COMUNICAT DE PRESA : Consilierul local Aurel Vasiliu… cu un pas mai aproape de indeplinirea unui vis


Intră acum și în grupul de

Partidul Conservator constata ca, dupa aprige controverse mediatice, consilierul local Aurel Vasiliu si-a anuntat înscrierea în PNG, fiind cu un pas mai aproape de îndeplinirea unui vis, acela de a avea în sfârsit  calitate de Presedinte al unei organizatii politice locale prin numire. Iar oamenii care-si îndeplinesc visele trebuie apreciati . Cu o mentiune! Sa nu ignore detaliile. Cum ar fi detaliul “minor“ al  demisiei din PC, si în consecinta, pierderea calitatii detinute de consilier local  al Municipiului Suceava, aspect cu care el nu este de acord, chiar daca scopul obtinerii unei functii scuza orice fel de mijloace,  uitând de declaratiile sale referitoare la taria de caracter si de coloana vertebrala de care trebuie sa dea dovada  un om politic.   

În data de 03.04.2008, domnul Morosanu Vasile, membru în cadrul filialei PC al Municipiului Falticeni, si-a înaintat demisia din cadrul PC, însotita si de demisia sa din Consiliul Local al Municipiului Falticeni.

În data de 07.04.2008, în cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean Suceava, a fost decisa excluderea domnului Aurel Vasiliu din rândurile PC si, în consecinta, retragerea sprijinului politic, ceea ce duce la pierderea mandatului de  consilier local, urmând ca în foarte scurt timp sa se numeasca noul consilier local din partea PC .

Dorim sa mentionam ca liderul de la organizatia Preutesti, respectiv Dan Cerbu, s-a retras în urma cu mai mult timp din rândul conservatorilor, datorita incompatibilitatii sale cu functia publica detinuta.

Presedinte PC Suceava

Costel Ignatescu


Intră acum și în grupul de