Un volum de aproape 115 metri cubi de cherestea confiscat de delegaţii Gărzii Forestiere Suceava în zona Comăneşti


Intră acum și în grupul de

Un volum de aproximativ 115 metri cubi de cherestea, în valoare de 61 711 lei, a fost confiscat, joi, în zona Comăneşti fiind aplicate şi patru contravenţii în valoare totală de 13.000 de lei în urma unei verificări efectuate de delegaţii Gărzii Forestiere Suceava împreună cu reprezentanţi ai IPJ Suceava.

Potrivit inspectorului şef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, delegaţii  instituţiei împreună cu reprezentanţi ai IPJ Suceava au efectuat, joi,  o acţiune de verificare a legalității comercializării materialelor lemnoase în zona Comănești și Cacica.

“Cu prilejul acestei verificări a fost identificată o societate comercială care nu a operat corespunzător datele în sistemul SUMAL. În urma verificărilor s-a confiscat valoric un volum de 114, 91 mc cherestea rășinoase  cu o valoare totală de 61711 lei şi  s-au aplicat 4 contravenţii în valoare totală de 13.000 lei”, a spus Găşpărel.

El a precizat că Garda Forestieră Suceava continua acţiunile de  verificare la societăţile comerciale din zonele Comăneşti şi Cacica.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de