FOTBAL : Debut fulminant pentru Zenga


Intră acum și în grupul de

Walter Zenga, proaspat instalat la cârma Cataniei, a declarat ca nu îsi poate aroga prea multe merite pentru victoria obtinuta de echipa sa în ultima etapa disputata în Serie A, 3-0 cu Napoli. Totodata, tehnicianul a tinut sa laude evolutiile fotbalistilor sai, mentionând ca jocul lor s-a bazat pe ceea ce au învatat de la ultimul antrenor.

„Eu am lucrat pe fundatia realizata de Baldini si am adaugat putine lucruri pe care le-am vrut. Baietii au realizat o performanta exceptionala. Eu nu aveam cum sa fac multe lucruri în câteva zile. Sunt fericit pentru ei si pentru faptul ca am facut primul pas, dar vor urma înca sase meciuri foarte dificile”, a declarat cel supranumit „Omul-paianjen”.  
Zenga s-a dovedit inspirat când l-a folosit pe fundasul Juan Manuel Vargas pe post de mijlocas, fotbalistul reusind chiar sa înscrie un gol. „A fost o decizie inspirata, dar si norocoasa. A jucat în acel post pentru ca ne-au lipsit unii jucatori”, a conchis italianul. Se pare ca visul lui Zenga, acela de a antrena în Serie A, s-a împlinit de doua ori, daca ne gândim la debutul fantastic de care a avut parte. Oricum, misiunea sa va fi una destul de dificila, Catania dorind sa ramâna în primul esalon, în conditiile în care acum ocupa locul 15 si are cu trei puncte mai mult decât echipele aflate în zona retrogradarii.


Intră acum și în grupul de