FOTBAL : Janos Szekelz este curtat de Timisoara inaintea meciului cu Otelul


Intră acum și în grupul de

Presedintele clubului Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca gruparea de pe Bega va înainta o oferta scrisa pentru a-l transfera pe mijlocasul Otelului Galati, Janos Szekely. Interesant este faptul ca întreaga afacere a fost anuntata cu doar doua zile înaintea meciului direct dintre cele doua echipe.

„În aceasta seara plec la Galati, unde ma voi întâlni cu Marius Stan pentru a discuta transferul lui Janos Szekely. E timisorean si consider ca trebuie sa vina la Poli, cu atât mai mult cu cât ne trebuie un lot de vreo 30 de jucatori pentru cupele europene. Le vom prezenta celor de la Galati o oferta scrisa sa vedem daca ne vom întelege”, a declarat Chivorchian. Oferta celor de la Timisoara vine dupa ce mijlocasul a fost dorit înainte de granzii campionatului, Rapid, Dinamo si CFR Cluj, dar transferul nu s-a realizat din cauza pretului mult prea piperat cerut de galateni.  
În vârsta de 25 de ani, Janos Szekely este originar din Timisoara si evolueaza la Otelul Galati din 2006, când echipa de la Dunare l-a achizitionat de la Universitatea Cluj.

Si chiar daca acest transfer va pica, gruparea patronata de Marian Iancu poate da lovitura pe cu totul alta pista: banatenii tin legatura cu internationalul Cosmin Contra, care îi asigura în fiecare zi ca va reveni pe Bega. „Am vorbit chiar acum cu el si ne-a asigurat înca o data ca vine din vara la Poli. Mi-a spus ca presedintele lui Getafe, Torres, i-a cerut sa spuna acele lucruri, pentru ca publicul îl iubeste pe Contra si nu ar fi dat bine sa se stie ca va pleca de la Getafe. A fost asa, numai de fatada”, a conchis Chivorchian.


Intră acum și în grupul de