FOTBAL : Cornel Dinu – fortat sa se retraga?!


Intră acum și în grupul de

Dinamo este pe cale de a primi o noua lovitura de proportii, dupa ce echipa din Stefan cel Mare a suferit enorm sezonul acesta, din cauza rezultatelor dezastruoase. Se pare ca administratorul delegat al „câinilor”, Cornel Dinu, va parasi gruparea cu care a fost alaturi înca din 1966, motivul principal fiind reinstalarea lui Mircea Rednic pe banca tehnica.

Lui „Mister” i-a ajuns pâna peste cap starea de haos si conflict care domina echipa din Groapa, dar a continuat sa ramâna la club, în ciuda evenimentelor petrecute în acest sezon. Daca esecul înregistrat în prima faza de Rednic, urmat apoi de Zenga, Talnar si Multescu, nu l-au facut pe Dinu sa renunte la lupta, se pare ca revenirea „Puriului” poate fi asemuita cu picatura care umple paharul. „Gata, m-am saturat! Când prostia si hotia stau la aceeasi masa, cum se întâmpla acum la Dinamo, e clar ca nu poti decât sa te predai! Esti sufocat moral, nu poti sa mai respiri…”, au fost cuvintele cu care „Procurorul” s-a confesat prietenilor apropiati, conform editiei on-line a saptamânalului Fanatik.  
Chiar daca eventuala despartire ar pune punct unei legaturi sentimentale ce s-a întins pe câteva decenii, Cornel Dinu este decis sa continue în fotbal, dar la alta echipa. „Mister” ar prefera o munca departe de nivelul gazonului, undeva în provincie, la o grupare care ar veni cu un proiect pe termen lung. „În aceste conditii, cu readucerea lui Rednic, nu poti decât sa capitulezi cu demnitate, daca esti o persoana care iubeste Dinamo!”, a conchis administratorul delegat din Stefan cel Mare.  
În cazul în care s-ar produce ruptura, Dinamo ar ramâne fara unul dintre simbolurile echipei, fara o adevarata legenda. Cornel Dinu are în palmares sapte titluri de campion al României (dintre care unul ca antrenor) si 4 Cupe (doua obtinute pe vremea când era tehnician), dar cea mai mare „avere” este personalitatea si caracterul sau, în maxima discordanta cu celelalte „specimene” din fotbalul mioritic. Lovitura poate sa fie si mai puternica, dat fiind faptul ca dinamovistii erau siguri ca Dinu va ramâne la echipa, indiferent de vremurile pe care clubul le traverseaza.


Intră acum și în grupul de