Lupte greco-romane : Medalii pentru luptatorii suceveni


Intră acum și în grupul de

Rezultate foarte bune pentru tinerii luptatori suceveni la Campionatele Nationale de lupte greco-romane. La competitia care s-a desfasurat între 4 si 6 aprilie la Bacau, juniorii II din judetul Suceava au urcat de trei ori pe podium, câstigând si un titlu de campion national la categoria 85 de kilograme prin Ioan Burlica.

Ioan Burlica nu este la prima performanta de acest fel, el fiind pentru a treia oara campion national. Component al lotului national al României, sportivul legitimat la CSM – LPS Suceava va participa în acest an la mai multe competitii internationale în Bulgaria, Turcia si Serbia. Cel mai important examen din acest an pentru Ioan Burlica este însa Campionatul European, care va avea loc în luna iunie în Letonia.

Luptatorul sucevean nu a fost singurul care a terminat pe podium la Campionatele Nationale de la Bacau. Daniel Crâsmariu si Stefan Mihut au obtinut medalii de bronz la categoriile 42, respectiv 54 de kilograme. Delegatia suceaveana a obtinut si un loc 5, prin Catalin Solovastru, la categoria 58 de kilograme.  


Intră acum și în grupul de