FOTBAL : Campionatul Municipal, dat peste cap din pricina ploii


Intră acum și în grupul de

Etapa a IX-a din cadrul Campionatului Municipal de fotbal a programat saptamâna trecuta doar patru meciuri, restul întâlnirilor fiind amânate din pricina vremii nefavorabile. 

Eurolines – Omniasig 6 – 2

Cea mai spectaculoasa partida a rundei a fost fara îndoiala cea dintre Eurolines si Omniasig. La capatul unei dispute în care „vioara întâi” a fost portarul Mitica Botezatu, iar sarjele ofensive au fost sustinute de Puiu, Andries sau Prichici, cei de la Eurolines s-au impus cu scorul de 6-2. Eurolines: Botezatu – Prichici, Puiu, Iacoban, Andries, Giurca, Barba, Curic, Roman, Aursulesei. Omniasig: Brandes – Dîrtu, Rîsca, Ciotina, Munteanu, Codina, Jitareanu.

Florconstruct – Adistal 1 – 7

La capatul unui meci în care „elevii” lui Adi Casteniuc au prins o zi de exceptie, Adistal s-a impus în fata celor de la Florconstruct cu un categoric 7-1. Adistal: Iacob – Casteniuc, Uriciuc, Bocancea, G. Neamtu, Fl. Neamtu, Nicolai, Tepsanu. Florconstruct: V. Florea – Schul, D. Sandru, Castan, C. Sandru, Avasiloaie, Turtureanu.

NTS – Rich Club 0 – 1

Aflate în lupta pentru titlu de campioana, NTS si Rich Club au oferit o partida extrem de echilibrata, la finalul careia echipa lui Bogdan Cristurean s-a impus la limita, scor 1-0, si a urcat pentru moment pe prima pozitie a clasamentului. NTS: Nitu, Haraga, I. Cazacu, Maftei, Afloarei, Tauciuc, Perijoc, Avramiuc. Rich Club: Tipa, Bendean, Carcea, Capra, D. Cazacu, Braiescu, Martolea, Popadiuc, Cristurean. 

Adria – TPL 5 – 1


Intră acum și în grupul de