Fotbal, Juniori : Selectionata Sucevei va participa la turneul “Gheorghe Hagi”


Intră acum și în grupul de

În perioada 11-13 aprilie 2008, la Iasi, va avea loc etapa zonala a turneului „Gheorghe Hagi”, la care participa selectionatele judetelor Suceava, Iasi, Vaslui, Bacau, Botosani si Neamt.

Competitia se adreseaza copiilor nascuti dupa 1 martie 1995 si dupa etapa zonala va avea loc turneul final pe tara, care se va desfasura la Constanta. De asemenea, echipele care se vor clasa pe podium vor beneficia de premii consistente.

„Mergem cu gânduri mari. Am facut o selectie riguroasa la care au participat copii din Gura Humorului, Radauti, Suceava si Bunesti. Consider ca i-am ales pe cei mai buni si de aceea sperantele noastre de a ne califica la turneul final sunt întemeiate”, a declarat Ciprian Anton, coordonatorul delegatiei sucevene la aceasta competitie.

Din lotul selectionatei sucevene fac parte urmatorii jucatori: Daniel Cojocari, Andrei Cerlinca, Alin Huzdup, Mihai Plamada (toti patru de la LPS Suceava), Roberto Nita, Alex Zinici, Adrian Vornicu, Razvan Bedrulea, Florin Logofatu, Paul Mateiciuc (toti sase de la Cetatea Suceava), Sebastian Paduraru (CS Gura Humorului) si Petru Carcea (CSS Radauti).

Meciurile se vor disputa pe terenul cu dimensiuni reduse, 60×40 metri, echipele urmând a fi alcatuite din sase jucatori de câmp si un portar. 


Intră acum și în grupul de