Politistii au pus mana pe autorul unui viol si al unei crime


Intră acum și în grupul de

Autorul oribilei crime din localitatea suceveana Fântânele a fost prins în mai putin de 48 de ore. Marti, batrâna de 85 de ani a fost gasita moarta în casa dupa ce a fost violata si apoi sugrumata de autor. Mai mult, victima, Maria B. fusese în urma cu aproape un an de zile violata în propria casa.

Atunci, autorul a fost prins si se afla în momentul de fata în arestul penitenciarului Botosani. Nici acum soarta atacatorului nu a fost una mai buna. Desi initial procurorii sustineau ca nu au nici un suspect în cazul batrânei, miercuri, politistii au reusit sa retina un suspect în mai putin de 48 de ore.

Autorul este Ioan T., în vârsta de 29 de ani din aceeasi localitate cu victima.

Conform primelor cercetari, s-a stabilit ca barbatul a tabarât asupra batrânei, pe care o stia singura, în urma consumului de bauturi alcoolice.

Dupa ce a violat-o, tânarul a ucis-o strângând-o de gât.

Potrivit ofiterului relatii publice- informare din cadrul IPJ Suceava, inspector principal Alin Botezatu, presupusul autor a fost prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arest preventiv, fiind cercetat în momentul de fata în stare de arest.

Se pare ca autorul crimei este prietenul surorii celui care a violat-o pe femeie în urma cu aproximativ 1 an de zile.

Daca este gasit vinovat, Ioan T. risca sa petreaca dupa gratii peste 12 ani de zile pentru viol urmat de uciderea victimei. 


Intră acum și în grupul de