FOTBAL : Cosmin Contra s-a inteles cu Poli Timisoara


Intră acum și în grupul de

În afara de Adi Mutu, Cosmin Contra este fara doar si poate fotbalistul român al momentului în Europa! Introdus pe final de tehnicianul Michael Laudrup, „Gurita” a marcat un gol de senzatie în remiza Bayern Munchen – Getafe 1-1, ridicând spaniolii dar si românii din fotolii.

Dupa cum poate era de asteptat, oficialii clubului spaniol au decis sa îi prelungeasca românului întelegerea pâna în vara lui 2009. Desi a lasat initial de înteles ca va accepta propunerea iberica, Contra s-a razgândit. Rapus de dorul de tara, fotbalistul nostru a decis ca, la cei 32 de ani pe care îi are, sa revina definitiv în tara. Mai precis, în orasul natal, acolo unde va juca din vara pentru Poli Timisoara.

Internationalul român recunoaste ca s-a înteles cu gruparea banateana pentru doua sezoane si ca oferta facuta de Marian Iancu a fost practic de nerefuzat. „Sincer, cei de la Poli mi-au oferit un acord extrem de bun, peste cel din Spania. Cu mine în teren si cu alti patru sau cinci jucatori noi, Poli va face fata cu brio în viitorul campionat la batalia pentru titlu. Am discutat cu cei din conducerea clubului Poli si am cazut de comun acord. Vrem titlul în urmatorul sezon”, a declarat Cosmin Contra pentru cotidianul Atac. 


Intră acum și în grupul de