Andrei Pintilie – castigator al etapei a doua si lider al clasamentului general


Intră acum și în grupul de

Câstigatorul  etapei a doua a concursului de pronosticuri sportive realizat de www.news-bucovina.ro este Andrei Pintilie.

În vârsta de 20 de ani, Andrei s-a dovedit a fi cel mai inspirat participant din a doua saptamâna a concursului nostru. El a ghicit scorul corect în cinci din cele opt meciuri propuse, iar într-o alta partida a avut tendinta corecta, acumulând astfel 21 puncte, cu un  avans de trei puncte fata de ocupantului locului secund, Mihai Penciuc.

Andrei Pintilie a participat si la prima etapa a concursului, el acumulând atunci 11 puncte. Cu un total de 32 de puncte, Andrei este lider si în clasamentul general. Câstigatorul etapei a doua ne-a spus ca sporturile sale preferate sunt fotbalul si handbalul.

Fan al Rapidului, Bogdan Pintile este student în anul II la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava.

Concursul de pronosticuri continua si în urmatoarele doua saptamâni, asa ca, nu ezitati sa trimiteti scorurile corecte la meciurile propuse de noi. Cu cât intrati mai repede în concurs, cu atât aveti sanse mai mari la premiile finale!

La finalul saptamânii viitoare vom acorda un nou bax de vin, iar la finalul concursului va asteapta importante premii în bani! Inspiratie maxima!


Intră acum și în grupul de