CAS – in pline discutii privind incheierea contractelor pe acest an


Intră acum și în grupul de

În aceasta perioada, la sediul CAS Suceava sunt organizate întâlniri de lucru cu reprezentantii Colegiului Judetean al Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti, Asociatia Medicilor de Familie, Colegiul Judetean al Farmacistilor, conducerile spitalelor din judet si a Serviciului Judetean de Ambulanta privind încheierea contractelor pe acest an.

CAS Suceava desfasoara procesul de contractare a serviciilor medico-farmaceutice pe toate domeniile de asistenta medicala începând cu data de 01.04.2008, data limita de finalizare fiind 30.04.2008.

„Discutiile cu reprezentantii spitalelor din judet se vor desfasura în mai multe etape si vor fi axate pe negocierea clauzelor suplimentare care vor fi cuprinse în contractele din acest an si pe negocierea numarului de servicii medicale spitalicesti posibil de acordat persoanelor asigurate si a tarifelor pentru unele servicii medicale – tariful pentru spitalizarea de zi, tariful pe caz rezolvat. Separat, vom negocia cu Spitalul Judetean Suceava numarul de sedinte de hemodializa si tariful pe sedinta de hemodializa, având în vedere ca acest spital este singurul furnizor de servicii de hemodializa din judet”, a declarat presedintele director general al CAS Suceava, ec. Michaela Pelepco.


Intră acum și în grupul de