Wizz Air și-a lansat orarul de iarnă 2017 cu o reducere de 25 la sută a costului rezervării pentru 133 de rute

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, Wizz Airi a lansat orarul de iarnă 2017 pentru România.

Potrivit companiei, Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor în întreaga reţea din România cu o medie de 13% şi oferă mai mult de 3 milioane de locuri pentru sezonul de iarnă, pe 133 de rute la preţ redus spre 22 de ţări din întreaga Europă şi nu numai, de pe 10 aeroporturi locale.

Pentru a sărbători sezonul viitor, WIZZ oferă o promoţie de o zi de 25% pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru toţi pasagerii ce rezervă călătorii astăzi, 9 martie, până la miezul nopţii.

„Pasagerii care îşi planifică vacanţa pentru sezonul de iarnă pot alege dintre cele 56 de destinaţii Wizz Air disponibile în reţeaua din România, inclusiv Dubai, Tenerife, Lamezia Terme, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga, locuri cu soare tot timpul anului. Iar pentru cei care vor să se bucure de un city-break, reţeaua WIZZ oferă o mulţime de oraşe interesante precum Roma, Berlin, Billund, Stockholm sau Bruxelles”, arată compania.

 Wizz Air menționează că dorește să ofere şi mai multe oportunităţi pasagerilor din România, și adaugă peste 350.000 de locuri la preţ redus pentru orarul de iarnă 2017, ceea ce reprezintă o nouă creştere, cu 13%, în comparaţie cu programul de iarnă din 2016.

Pentru 2017, WIZZ a anunţat deja începerea a 14 noi rute spre nouă ţări din România, precum şi adăugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca şi Craiova.

Anul acesta Wizz Air va avea alocate 22 de aeronave în România, inclusiv 5 aeronave Airbus A321 noi, ultra eficiente, de ultimă generaţie cu 230 de locuri şi va angaja peste 750 de membri de echipaj orientaţi către pasageri.

De la primul său zbor din România compania a transportat mai mult de 28 de milioane de pasageri spre şi către România, pe rutele sale cu preţuri scăzute şi cu servicii excelente la bord.

 

Directorul de comunicare la Wizz Air Sorina Ratz a declarat că Wizz Air orarul de iarnă 2017 oferă 133 de rute la preţ redus spre 22 de ţări din toată Europa şi nu numai.

”Numeroase destinaţii cunoscute atât pentru călătorii de business, cât și pentru vacanță, cum ar fi Barcelona, Londra, Eindhoven sau Lisabona, sunt deja accesibile pasagerilor din România, de pe 10 aeroporturi locale, în programul de iarnă”, a menționat Ratz.