Peste 3.000 de flori și premii strălucitoare, darurile Iulius Mall Suceava, de Ziua Femeii


Intră acum și în grupul de

De 8 Martie, Iulius Mall Suceava le-a răsfățat pe doamne și domnișoare cu darurile lor preferate: flori și bijuterii.  Peste 3.000 de lalele le-au adus zâmbete tot atâtor cliente Iulius Mall Suceava, iar cele mai norocoase pasionate de shopping au fost declarate câștigătoarele campaniei „Primăvara este în aer!”, se arată într-un comunicat al complexului comercial.

”Iulius Mall Suceava a oferit ieri, de Ziua Internațională a Femeii, peste 3.000 de flori doamnelor și domnișoarelor venite la cumpărături. Acțiunea înmiresmată a beneficiat de sprijinul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, handbaliștii fiind cei care au înmânat simbolurile primăverii. Dincolo de lalele, clientele Iulius Mall Suceava au primit zâmbete și gânduri de apreciere”, a precizat sursa citată.

În comunicat se mai menționează că tot pe 8 martie s-a încheiat și campania „Primăvara este în aer”.

”În urma extragerilor zilnice, 24 de persoane au fost premiate cu brățări Pandora, o bijuterie mult dorită de pasionatele de fashion, iar alte 8 au câștigat câte un ondulator automat Babyliss, un accesoriu de beauty nelipsit din arsenalul de înfrumusețare al unei doamne sau domnișoare. Lista completă a câștigătorilor este disponibilă pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava”, se mai arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de