Postul de director executiv al DSP Suceava, scos la concurs


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a anunţat, pe 1 martie 2017, organizarea Concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor de Sănătate Publică Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi pentru funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, iar proba scrisă a acestui concurs este prevăzută să se desfăşoare în data de 5 aprilie 2017, începând cu ora 10,00.

Sursa citată precizează că dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Conform ANFP, candidaţii care doresc să se înscrie la acest concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

De precizat este că funcţia de director executiv interimar al DSP Suceava este deţinută din anul 2015 de ing. Andrei Ianovici.

Directorul executiv interimar al DSP Suceava, Andrei Ianovici a declarat pentru NewsBucovina că nu intenţionează să se înscrie la concursul pentru ocuparea acestei funcţii.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de