Social-democratii si liberalii suceveni se asteapta la „scrisori” manipulatoare, prin cutii postale, din partea PD-L


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, a declarat, vineri într-o conferinta de presa, ca are informatii din interiorul PD-L, ca în finalul campaniei electorale, PD-L va folosi tehnici de manipulare a electoratului si ca va fi distribuita o scrisoare, din partea candidatului PNL pentru functia de primar al municipiului Suceava, Angela Zarojanu, care va îndemna alegatorii sa voteze candidatul PD-L, actual primar al Sucevei si fost presedinte PNL Suceava.

Reamintim ca o asemenea scrisoare a fost distribuita în ziua dinaintea alegerilor europarlamentare, când lideri liberali la acea vreme, cum este Ion Lungu, cereau electoratului sa voteze candidatii PLD, motivând ca el este alaturi de Gheorghe Flutur.

În opinia lui Catalin Nechifor, motivul acestui tip de actiune este determinat de faptul ca PD-L se afla într-o situatie electorala delicata, si a mai precizat ca lideri ai acestui partid au câstigat voturi prin „pacaleala si minciuna”.

În alta conferinta de presa, candidatul PNL pentru functia de primar al Sucevei, Angela Zarojanu, a declarat ca se asteapta la astfel de actiuni de manipulare a electoratului din partea PD-L. Aceasta a afirmat ca, pentru a se evita folosirea unor astfel de tehnici de manipulare, va prezenta în conferinta de presa toate materialele electorale pe care le va distribui.

Angela Zarojanu a tinut sa precizeze ca este mândra ca este candidat din partea PNL si ca nu va parasi acest partid, întrucât pentru ea „onoarea conteaza”.


Intră acum și în grupul de