Cinci tineri cautati de politisti pentru profanarea unor morminte din cimitirul catolic din Siret


Intră acum și în grupul de

Cinci adolescenti din orasul Siret, care au dat dovada de teribilism ieftin, risca ani buni de închisoare dupa ce nu au gasit alt loc de distractie decât cimitirul catolic din localitate. Mai mult, toata distractia a fost fotografiata de participanti si postata pe internet.

Printre cei cinci teribilisti (dintre care un baiat are 16 ani, iar restul aproape 20) se numara si o fata. Fapta tinerilor a intrat în atentia politiei abia dupa ce fotografiile au ajuns în posesia unei publicatii locale.

Vineri, a fost deschis si un dosar penal în acest caz, iar politistii îi cauta în momentul de fata pe cei cinci autori. Pâna acum nu se stie cu exactitate în ce perioada s-a întâmplat totul, pentru ca nimeni nu a facut vreo plângere privind distrugerea locurilor de veci din cimitir.

Cu toate acestea, gesturile lor sunt deplorabile. Acestia s-au fotografiat în plina zi rastigniti pe cruce, dormind în cavouri alaturi de morti sau chiar distrugând osemintele pentru a construi tot felul de manechine.

Pentru fapta lor, tinerii risca ani buni de închisoare, fiind acuzati de profanarea mormintelor si asociere în vederea comiterii de infractiuni,  pedeapsa maxima în acest caz fiind de 15 ani de puscarie.

Este cel de-al doilea caz de profanare de morminte înregistrat pe parcursul acestui an în localitatea Siret.  

  


Intră acum și în grupul de