PNL Suceava acuza PD-L ca face politica prin presiuni, amenintari si „taxa de subordonare”


Intră acum și în grupul de

Inspectorul scolar general al judetului, Petru Carcalete, vicepresedinte al PD-L, este acuzat de PNL Suceava ca face presiuni politice „fara precedent” în rândul profesorilor, astfel ca se impune adoptarea unor „masuri de rigoare”. Presedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a exemplificat, vineri într-o conferinta de presa, cu un caz din comuna Straja, unde candidatul PNL pentru functia de primar a fost convins sa nu mai candideze daca vrea sa mai ramâna profesor.

Tiberiu Prodan a spus ca acesta a renuntat la candidatura la presiunile sefului ISJ Suceava, Petru Carcalete, vicepresedinte al organizatiei PD-L.

În aceste conditii, Tiberiu Prodan spune ca PNL Suceava  va adopta „masuri de rigoare”. El a mai adaugat ca metodele de presiune pe care PNL le critica la PSD în perioada 2000-2004 sunt „aduse la apogeu” si folosite acum de PD-L.

Acesta a acuzat PD-L ca face politica prin presiuni, amenintari si „taxa de subordonare”, aratând ca foarte multi dintre cei care se înscriu acum în PD-L o fac de frica, fiind amenintati.

Tiberiu Prodan a spus ca PD-L sfideaza prin nerespectarea legii, aratând ca sigle ale acestui partid au fost amplasate prin diverse localitati fara sa solicite certificate de urbanism.


Intră acum și în grupul de