Un tânăr care a distrus la Ulma aparate pentru jocuri de noroc și pentru pariuri sportive de 10.000 de euro, depistat de polițiști și reținut

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că, în seara de 8 martie, un bărbat a distrus trei aparate pentru jocuri de noroc, precum și două monitoare pentru pariuri sportive, amplasate în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ulma, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.

Vineri, în urma continuării cercetărilor în cauză, a fost identificată persoana care a provocat distrugerile, ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Ulma. În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză s-a conturat și comiterea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, astfel că, s-a dispus prin ordonanță extinderea cercetărilor și cu privire la săvârșirea acestei fapte.

Agresorul a fost identificat și condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, a dispus cercetarea lui sub control judiciar.