Marius Ursaciuc vrea victoria in alegeri, chiar din primul tur de scrutin


Intră acum și în grupul de

Primarul în exercitiu al orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a fost lansat în mod oficial în cursa pentru adjudecarea celui de-al doilea mandat de edil-sef al urbei. Evenimentul s-a derulat în prezenta câtorva sute de membri ai PNL din Humor si a liderilor judeteni ai organizatiei liberale. Marius Ursaciuc, a anuntat ca tinta PNL în Gura Humorului este sa obtina victoria în alegeri, chiar din primul tur de scrutin, astfel încât PNL sa obtina peste 50 la suta din voturi atât la alegerea primarului, cât si majoritatea în Consiliul Local, urmând ca actualul viceprimar Alexandru Balau sa fie reales viceprimar. „Trebuie sa învingem fara sa umilim adversarii politici”, a explicat Ursaciuc, care a subliniat ca doreste ca în campanie sa fie dezbatute programe de dezvoltare a localitatii. El a mai aratat ca oamenii au înteles ca la Primaria Gura Humorului nu se doarme în scaunul de primar si a reamintit ca, în ultimii patru ani, dintr-un oras tern, Gura Humorului a ajuns un punct important pe harta turistica a tarii.

La rândul sau, presedintele organizatiei judetene a PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a spus ca Marius Ursaciuc este unul dintre cei mai buni primari liberali. „Pentru PNL Suceava, Marius Ursaciuc este deja un brand”, a declarat cu mândrie Tiberiu Prodan.

Momentul de „glorie” al lansarii a fost atunci când viceprimarul PD-L al orasului Gura Humorului, Alexandru Balau, a anuntat ca va candida din partea PNL pentru Consiliul Local Gura Humorului. Viceprimarul orasului Gura Humorului a spus la lansarea candidaturii lui Ursaciuc ca acesta este „un bun dirijor” si ca i-a apreciat modul de lucru si de colaborare. „Este omul potrivit la locul potrivit”, a explicat Balau despre primarul orasului, aratând ca, în aceste conditii, a decis sa se alature echipei liberale.


Intră acum și în grupul de