PD-L vrea sa vindece Moldova de saracie


Intră acum și în grupul de

La actiunea de lansare a candidatilor PD-L pentru alegerile locale din vara acestui an, ce a avut loc la Sala Palatului Bucuresti, la sfârsitul saptamânii, vicepresedintele PD-L, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, a precizat ca cei prezenti în sala candideaza pentru „primele eurolocale”, asta însemnând, în opinia sa, faptul ca va exista o abordare foarte serioasa a lucrurilor. El a reamintit faptul ca „revolutia portocalie” a început în 2004 în judetele Moldovei cu „câstigarea cetatilor Suceava, Neamt si Botosani”.

Senatorul a lansat si atacurile bine-cunoscute la adresa PSD: „Unde s-au cuibarit PSD-istii? La Consiliile Judetene. În culcusurile lor trebuie sa mergem pentru ca România este blocata, judetele sunt blocate. Sa nu uitam ca în Moldova, PSD si socialistii ne-au cântat 18 ani „Oda Saraciei”. Eu le cer public sa ne dea voie sa cântam imnul oficial al Europei „Oda Bucuriei”, fiindca meritam. Se poate constata foarte clar, cu stânga nu se poate combate saracia si sunt convins ca Moldova din dreapta Prutului va fi de dreapta, pentru ca e nevoie sa fie de dreapta. Polul saraciei, din pacate este în Moldova, si este tot marca a PSD”.  

Vicepresedintele PD-L a facut si o paralela între ceea ce s-a întâmplat acum 18 ani la primele alegeri libere de dupa 1989. „Si pentru ca alegerile vor avea loc pe 1 iunie, vreau sa va spun ceva. Cu 18 ani în urma, pe 20 mai era Duminica Orbului. Atunci românii l-au ales cu peste 80% pe Ion Iliescu. Sa stiti ca pe 1 iunie 2008 este din nou Duminica Orbului, dar duminica orbului vindecat, pentru ca electoratul român sarbatoreste majoratul. Dumnezeu sa va ajute! Mult succes!”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de