Surpriza portocaliilor suceveni – Sofia Vicoveanca


Intră acum și în grupul de

Regia lansarii candidatilor PD-L pentru alegerile locale din vara acestui an, ce a avut loc la Sala Palatului Bucuresti, la sfârsitul saptamânii, prevedea ca fiecare zona istorica a tarii, cu judetele sale, sa-si prezinte candidatii atât la presedintia Consiliului Judetean, cât si la primaria municipiului resedinta de judet. Pe scena, au fost prezentati celor peste 5000 de oameni prezenti la eveniment, candidatii la presedintia Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur si la Primaria Suceava, Ion Lungu, care au fost aplaudati la scena deschisa de liderii nationali ai PD-L, Emil Boc (presedinte), Theodor Stolojan (prim-vicepresedinte), Vasile Blaga si Sorin Frunzaverde (vicepresedinti).

Surpriza pentru zona Moldova a fost reprezentata de cunoscuta cântareata de muzica populara, Sofia Vicoveanca, care a cântat câteva melodii ce au ridicat efectiv sala în picioare.

Sofia Vicoveanca a purtat, pe lânga de acum cunoscutele straie populare, si o basma portocalie, iar la finalul micro-recitalului, a fost îmbratisata de Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de