Procurorii incearca sa elucideze „moartea suspecta” a ofiterului de paza gasit impuscat la serviciu

Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava continua cercetarile în cazul ofiterului de paza si securitate al unei firme de profil, care s-a sinucis împuscându-se în cap. Potrivit purtatorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, vineri, în jurul orelor 20.30, victima Samoila Bilig, în vârsta de 60 de ani, din Bosanci si-a început activitatea de ofiter de serviciu – dispecer în cadrul SC G4S CASH SERVICES SRL punct de lucru Suceava. „În jurul orelor 04.00, data de 12.04.2008, angajati ai firmei au descoperit cadavrul victimei într-un birou al societatii. Usile care permiteau accesul în respectivul birou erau încuiate prin interior”, se precizeaza într-un comunicat de presa.

Conform documentului, la sosirea echipei operative s-a constatat ca în respectivul birou nu sunt urme de ravasire ale bunurilor si nici nu se reclama sustragerea bunurilor sau altor valori. Anchetatorii au identificat, în apropierea cadavrului, un pistol marca TT, fabricat în anul 1952, neasigurat, în interiorul caruia se aflau un cartus pe teava, 3 cartuse în încarcator. Purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava mai precizeaza ca pe un birou a fost identificat un cartus, iar pe pardoseala a fost identificat tubul unui alt cartus, precum si doua resturi metalice ce par a fi ca provenind din glont.

În dupa-amiaza zilei de sâmbata, o echipa operativa s-a deplasat la locuinta victimei, unde a fost identificat un bilet scris de catre victima, adresat unei rude, în care aceasta îsi exprima regretul pentru ce a facut, fara alte detalii.