FOTBAL. Liga III-a : Victoria care ajuta pe Raraul


Intră acum și în grupul de

CS Bujorii Tg. Bujor – Juventus Falticeni 0 – 2 (0 – 0)

Juventus Falticeni a revenit pe fagasul victoriilor prin rezultatul de 2-0 obtinut sâmbata pe terenul formatiei CS Bujorii Tg. Bujor, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a din cadrul Ligii a III-a.
Desi au evoluat pe o suprafata de joc denivelata, care a incomodat faza de constructie, cele doua echipe au trecut repede peste perioada de tatonare si au periclitat poarta adversa înca din primele minute. Deschiderea scorului avea sa se produca însa în minutul 56, când Prisaca intercepteaza o minge ricosata de la Pacurari si înscrie pentru 0-1. Elevii lui Ovidiu Murariu si-au dublat avantajul zece minute mai târziu prin acelasi Pacurari, care a executat cu siguranta o lovitura de pedeapsa dictata la un fault asupra lui Vrabie.

„Miza întâlnirii a angrenat ambele echipe într-un joc de lupta, tinut insa bine în mâna de maniera ferma de arbitraj. Desi am avut probleme în centrul defensivei din pricina absentelor, tactica pe care au abordat-o antrenorii si evolutia jucatorilor care au intrat in teren ne-au ajutat sa trecem si peste acest meci. Nu trebuie sa ne consideram înca salvati de la retrogradare. Mai sunt destule etape de disputat, iar jocul rezultatelor ne poate aduce surprize neplacute”, a precizat directorul sportiv al gruparii falticenene, Dan Dascalescu.

Juventus Falticeni: Mihai – Sava, Constantin, Ciocârlan – Vrabie, Suleru, Pantea, Cozma, Tomescu – Pacurari, Luchian. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Prisaca, Zaremba, Craiu si Cara.

În urma victoriei de sâmbata, Juventus Falticeni a urcat pe un linistitor loc 12 în clasament, la 9 puncte distanta de prima pozitie retrogradabila.
 


Intră acum și în grupul de