O primă arestare în cazul unui viol în grup, pe un câmp în apropierea Sucevei. Patru tineri au sechestrat un bărbat și pe soția sa, apoi i-au tâlhărit și au violat pe rând femeia


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din comuna Șcheia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Suceava, acesta fiind acuzat lipsire de libertate, viol și tâlhărie calificată.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, în jurul orei 00.00, în timp ce un bărbat și soția sa de 51 și 52 de ani din comuna Ipoteşti aşteptau un autoturism de ocazie în faţa Primăriei din localitatea Mitocul Dragomirnei unde au fost într-o vizită, au fost urcaţi cu forţa într-un autoturism de culoare neagră, în care se aflau patru tineri de etnie rromă, printre care şi Ioan-Gheorghe Cuțitariu. După ce au ajuns în Suceava, la intersecţia cu str. Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat spre comuna Dărmăneşti.

Tinerii au oprit autoturismul pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au furat mai multe bunuri, printre care două telefoane mobile şi suma de 500 lei.

De asemenea, toţi cei patru tineri, au întreţinut pe rând acte sexuale normale cu numita femeia, prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Cuțitariu pentru o durată de 30 de zile.

În acest caz cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale a tuturor participanților, precizează sursa citată. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de