Cinci tineri raniti, intr-o masina care s-a izbit de un copac


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au fost raniti, dintre care unul grav, dupa ce masina în care se aflau s-a izbit de un copac într-o curba, din cauza vitezei. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 04.00, pe D.J. 291 A,  în interiorul comunei Zvoristea, H. SORIN, de 28 ani, din comuna Gramesti, posesor al permisului de conducere categoria „ B ” din anul 1998, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”,  pe fondul consumului de alcool si a vitezei excesive, într-o curba la dreapta a pierdut controlul asupra directiei de mers, patrunzând pe contrasens, unde a parasit carosabilul si s-a izbit frontal de un arbore încorporat în gardul unui imobil.    

Din cauza impactului puternic, D. FLORIN, de 18 ani a fost ranit grav, conducatorul auto fiind ranit mai usor, la fel ca si C. IONUT, de 23 ani, A. DUMITRU, de 25 ani, toti din comuna Gramesti si V. ALEXANDRU, de 24 ani, din municipiul Galati, pasageri.

Conducatorul auto nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de