Impact violent intre doua autoturisme, la Bunesti


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulatie s-a petrecut luni, în jurul orei 16, pe raza comunei Bunesti, sat Podeni. Trei persoane au vazut moartea cu ochii, dupa ce masinile în care se aflau s-au ciocnit violent pe E 85, la km 418. Este vorba despre un autoturism marca Toyota si o Dacie Logan. La fata locului s-au deplasat de urgenta lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), Detasamentul Falticeni, SMURD, precum si politistii de la Rutiera. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) din cadrul Spitalului Judetean “Sf. Ion cel Nou”, unde li s-au acordat îngrijirile necesare. Desi impactul autoturismelor a fost violent, cele trei victime au scapat cu viata, datorita airbag-urilor.

Despre masinile implicate în accident nu putem spune însa acelasi lucru, având în vedere ca, în urma ciocnirii, au fost avariate în proportie de peste 40%. “Din fericire, nu a fost nevoie de descarcerare. Am asigurat zona, si prin decuplarea bateriilor celor doua autoturisme, am evitat astfel producerea unei catastrofe”, a declarat Ciprian Brustureanu, seful garzii de interventie din cadrul ISU Suceava, detasamentul Falticeni.

În urma primelor cercetari efectuate la fata locului, oamenii legii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului se face soferul autoturismului marca Dacia Logan, care se deplasa dinspre Falticeni spre Suceava. Acesta s-a angajat într-o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de o Toyota, care circula regulamentar.

­


Intră acum și în grupul de