Se deschide primul parc retail din Suceava -SHOPPING CITY


Intră acum și în grupul de

Priceton Investments, Argo Real Estate Opportunities Fund si Cushman & Wakefield Active Consulting, anunta deschiderea oficiala a primului  parc de retail din judet, SHOPPING CITY SUCEAVA, care va avea loc miercuri, 16 aprilie.  Acesta se afla pe Calea Unirii nr.27, la numai 5 minute de centrul municipiului resedinta de judet. Investitia de 70 de milioane de euro aduce în inima Sucevei nume importante ale pietei de retail din România: Baumax, Carrefour, Mobexpert si Media Galaxy.

Compania anunta deschiderea în galeria comerciala a mai mult de 120 de magazine ale unor marci celebre: Takko, House of Art, Kenvelo, Lee Cooper, Fox, Deichmann, Leonardo, Benvenuti (îmbracaminte), Miniblu, Optiblu (accesorii si servicii), InaCenter, Centrofarm (parfumerie, cosmetice si farmacii), KFC, Bourbon Cafe (restaurante), MaxBet Casionos (cazino), Alexandria (librarii).   

Investitorii si-au propus sa ofere celor peste 600.000 de locuitori din Suceava, Falticeni, Radauti, Botosani, Vatra Dornei, Dorohoi si din localitatile mai mici ale judetului, posibilitatea de a-si face cumparaturile într-un spatiu modern, care se întinde pe nu mai putin de 47.100 mp.

SHOPPING CITY SUCEAVA îsi deschide joi portile si pentru cumparatori, cu un concert sustinut de trupele Iris, Fara Zahar si solista de muzica populara Laura Lavric. Spectacolul are loc începând cu ora 19.00, în parcarea SHOPPING CITY SUCEAVA, iar accesul este gratuit. 


Intră acum și în grupul de