Acasă Actualitate 7000 de pachete de ţigări descoperite într-un microbuz în PTF Siret

7000 de pachete de ţigări descoperite într-un microbuz în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 7000 de pachete de ţigări a fost descoperită, în noaptea de luni spre marţi, într-un spaţiu amenajat în podeaua unui microbuz, cu ocazia controlului efectuat de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din PTF Siret.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, un sucevean în vârstă de 23 de ani, care conducea un microbuz marca Volkswagen, s-a prezentat, în noaptea de luni spre marţi, în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară.

“Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor”, a spus Poroch Seriţan.

El a precizat că în podeaua microbuzului a fost descoperit un spaţiu special amenajat în care se aflau 7000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 8.750 de lei, a fost confiscată, şoferul fiind  sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.



“Totodată, microbuzul marca Volkswagen, în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajate pentru transportul țigărilor”, a mai spus Poroch Seriţan.

(Liliana Bujdei).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version