Surprinși de polițiștii de frontieră în Ulma când încărcau colete cu țigări într-o mașină, mai mulți bărbați au fugit în direcții diferite


Intră acum și în grupul de

Mai mulți bărbați care încărcau colete cu țigări într-un autoturism pe raza comunei Ulma au fost suprinși de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, dar au reușit să fugă abandonând mașina și țigările.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, a declarat că luni seara în jurul orei 22.55, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția  localității Ulma, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea bărbaților, iar în momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră au abandonat mașina și coletele și s-au dispersat în localitate.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar autoturismul Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie şi coletele cu țigări depistate abandonate, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În mașină se aflau 4.340 pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 47.740 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul  folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă în formă agravantă urmând să fie luate toate măsurile legale ce se impun, menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de