FOTBAL. Liga III-a : Cetatea, un capitol inchis pentru Caragea si Tomaz


Intră acum și în grupul de

Desi se anunta drept favorit la un loc de titular în avanposturile Cetatii Suceava, Adrian Caragea a intrat repede în morisca schimbarilor efectuate de Marian Pana în formula de start. Astfel, dupa trei etape în care nu a reusit sa confirme în primul unsprezece al „galben-albastrilor”, atacantul iesean a fost trimis pe banca de rezerve, pentru ca vineri sa fie exclus din lot din pricina vietii extrasportive neadecvate.

Hotarârea oficialilor de pe Areni nu i-a picat prea bine fotbalistului împrumutat de la Politehnica II Iasi, acesta reprosând conducerii clubului de pe Areni tratamentul drastic la care a fost supus în perioada petrecuta sub comanda lui Marian Pana. „Nu vreau sa fiu rautacios, dar oficialii clubului au cautat în ultima perioada motive pentru a ma îndeparta de la echipa, iar acest lucru s-a întâmplat dupa ce în iarna am fost rugat sa pun umarul la proiectul existent la Suceava. Incidentul care a stat oficial la baza excluderii mele din lot s-a întâmplat duminica trecuta, în timpul meu liber. De altfel, a doua zi m-am prezentat la obisnuitul antrenament, pentru ca dupa meciul cu Raraul sa fiu anuntat ca sunt dat afara de la echipa. Îmi pare rau, dar în acest moment Cetatea este un capitol închis pentru mine. Vreau sa urez succes echipei în lupta pentru promovare”, a precizat Adrian Caragea.

Despartirea jucatorului de gruparea de pe Areni s-a oficializat în cursul zilei de luni, Caragea urmând sa revina pe terenul de fotbal începând cu sezonul viitor. „Desi i-am înmânat toate actele, Caragea nu mai poate evolua pentru vreun alt club în actuala stagiune. Am purtat o discutie si cu oficialii Politehnicii Iasi, care au înteles situatia creata de jucator si mai ales motivele pentru care am luat aceasta decizie”, a precizat presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.

Celalalt protagonist al incidentului de saptamâna trecuta, Tomaz Donizete, se afla într-o situatie similara, atacantul brazilean urmând sa paraseasca oficial gruparea de pe Areni în perioada imediat urmatoare. „Tomaz nu mai este primit la antrenamente. A ramas în locul obisnuit de cantonament al echipei, deoarece nu-l putem scoate în strada. El va fi preluat de impresar în cursul acestei saptamâni, pentru a-si gasi o alta formatie”, a completat Dumitru Moldovan.


Intră acum și în grupul de