Lupte greco-romane : Doua medalii de argint si doua de bronz pentru micii luptatori de la CSM Suceava

Rezultate foarte bune pentru suceveni la Campionatele Nationale de lupte greco-romane destinate copiilor. Dupa ce în urma cu o saptamâna,  juniorii II din judetul Suceava au urcat de trei ori pe podium la Bacau, câstigând si un titlu de campion national la categoria 85 de kilograme prin Ioan Burlica, si luptatorii cei mici au facut meciuri bune pe plan national.

Suceava a obtinut, la Constanta, 2 medalii de argint prin Ionut Acostachioaie la categoria 32 de kilograme si Daniel Crâsmaru, în limitele categoriei 42 de kilograme, ambii fiind elevi la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Alti doi sportivi care au avut o prestatie buna la Campionatele Nationale sunt Ionut Gherman si Stefan Babei, ei câstigând medaliile de bronz. De remarcat este faptul ca ultimul dintre tinerii luptatori suceveni face naveta din Plopeni în fiecare zi, el fiind elev la scoala din localitate. Directorul CSM Suceava, Valerica Gherasim s-a aratat încântat de rezultatele sportivilor suceveni la Campionatele Nationale.

Dupa juniorii II si copiii de la sectia de lupte greco-romane a CSM Suceava care au avut rezultate bune la nivel national, juniorii I se pregatesc în momentul de fata pentru Campionatele Nationale care vor avea loc la sfârsitul acestei saptamâni la Pitesti.