Acasă Actualitate Am intrat in ultima saptamana a concursului : Bogdan Trandafir – castigatorul...

Am intrat in ultima saptamana a concursului : Bogdan Trandafir – castigatorul etapei a treia


Intră acum și în grupul de

Câstigatorul celei de-a treia etape a concursului de pronosticuri sportive realizat de www.news-bucovina.ro este Bogdan Trandafir.

În vârsta de 23 de ani, Bogdan s-a dovedit a fi cel mai inspirat participant din a treia saptamâna a concursului nostru. El a ghicit scorul corect în trei din cele opt meciuri propuse, iar în alte trei partide a avut tendinta corecta, acumulând astfel 18 puncte, cu un avans de 1 punct fata de ocupantul locului secund, Tamasanu Fabian.



Bogdan Trandafir participa la concurs din etapa a doua. Cu un total de 24 de puncte, Bogdan Trandafir ocupa locul 7 în clasamentul general, la egalitate cu alti doi concurenti. Câstigatorul etapei a treia ne-a spus ca sportul sau preferat este fotbalul si nu a ascuns faptul ca este un împatimit al pariurilor sportive. Saptamânal, câstigatorul nostru joaca 4-5 bilete la una dintre casele de pariuri din Suceava.

Fan al Cetatii Suceava si al „câinilor rosii”, Bogdan Trandafir este student în anul IV la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava.

Concursul de pronosticuri continua si în aceasta saptamâna, asa ca, nu ezitati sa trimiteti scorurile corecte la meciurile propuse de noi.

La finalul saptamânii viitoare vom acorda un nou bax de vin si vom afla câstigatorii premiilor finale. Pâna atunci, sa aveti inspiratie maxima!


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version