Traficul feroviar sistat temporar în PTF Vicşani, întrucât se efectuează lucrări de întreţinere la terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean


Intră acum și în grupul de

Traficul feroviar a fost sistat temporar, miercuri dimineaţă, în PTF Vicşani, întrucât se efectuează lucrări de întreţinere la terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean, a informat ITPF Sighetu Marmaţiei.

Într-un comunicat de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei se precizează că reprezentanții CFR au informat că traficul feroviar pe ruta Dornești-Vadul Siret, între România și Ucraina, se întrerupe temporar, pentru a se efectua lucrări de întreținere pe teritoriul ucrainean, la terasamentul căii ferate.

Sursa citată menţionează că traficul feroviar în PTF Vicşani a fost sistat temporar începând de miercuri dimineaţă, de la ora 9.00, până la remedierea situaţiei, iar ITPF Sighetu Marmaţiei recomandă cetățenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la granița cu Ucraina.

“Conducerea I.T.P.F. Sighetu Marmației ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne, urmând ca la reluarea circulației de către partea ucraineană să informăm participanții la traficul transfrontalier”, se mai precizează în comunicatul de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de