Traficul feroviar sistat temporar în PTF Vicşani, întrucât se efectuează lucrări de întreţinere la terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean

Traficul feroviar a fost sistat temporar, miercuri dimineaţă, în PTF Vicşani, întrucât se efectuează lucrări de întreţinere la terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean, a informat ITPF Sighetu Marmaţiei.

Într-un comunicat de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei se precizează că reprezentanții CFR au informat că traficul feroviar pe ruta Dornești-Vadul Siret, între România și Ucraina, se întrerupe temporar, pentru a se efectua lucrări de întreținere pe teritoriul ucrainean, la terasamentul căii ferate.

Sursa citată menţionează că traficul feroviar în PTF Vicşani a fost sistat temporar începând de miercuri dimineaţă, de la ora 9.00, până la remedierea situaţiei, iar ITPF Sighetu Marmaţiei recomandă cetățenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la granița cu Ucraina.

“Conducerea I.T.P.F. Sighetu Marmației ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne, urmând ca la reluarea circulației de către partea ucraineană să informăm participanții la traficul transfrontalier”, se mai precizează în comunicatul de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei.(Liliana Bujdei)