Cetăţean bulgar sancţionat contravenţional după ce în maşina pe care o conducea s-au descoperit aproximativ 400 de pachete de ţigări


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean bulgar a fost sancţionat contravenţional cu 5000 de lei, după ce în maşina pe care o conducea au fost descoperite, miercuri, de către poliţiştii de frontieră din PTF Siret peste 400 de pachete de ţigări, ce erau ascunse în bara din spate şi în boxa audio a autoturismului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, un cetăţean bulgar, în vârstă de 57 de ani, s-a prezentat, miercuri, în PTF Siret pentru a intra în ţară, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi întrucât existau suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra maşinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, în timpul controlului, au fost descoperite 406 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, care erau ascunse  în bara spate şi în boxa audio a autoturismului.

“Țigările în valoare de 600  lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  șoferul  a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a spus purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de