Angela Zarojanu se bazeaza pe electoratul feminin


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL Suceava la functia de primar, Angela Zarojanu, a declarat miercuri ca spera ca electoratul feminin din municipiul resedinta de judet sa fie alaturi de ea, în conditiile în care, în acest an, lupta pentru fotoliul de primar va fi decisa de reprezentantele sexului frumos. Angela Zarojanu, care în momentul de fata detine functia de viceprimar al Sucevei, a explicat într-o conferinta de presa, ca „sucevencele vor sa aiba o femeie în fruntea Primariei, pentru ca si-au pus sperantele într-o femeie care sa le reprezinte interesele”.

Din punctul de vedere al Angelei Zarojanu, femeile vor avea câstig de cauza, într-o disputa directa pe calitati umane, pentru ca „suntem mai atente la detalii, suntem mai rezistente la program de lucru prelungit, suntem mai putin coruptibile si cred ca avem simtul frumosului mult mai bine dezvoltat”.

Aceasta a anuntat chiar ca se bazeaza pe electoratul feminin în mare masura si a promis ca acesta va fi serios reprezentat prin ea în fruntea Primariei Suceava.


Intră acum și în grupul de