Senatorul Gheorghe Flutur doreste sa scoata PSD din „cuibul” pe care si l-a facut la nivelul CJ

PD-L Suceava îsi va lansa joi echipa cu care intentioneaza sa ajunga sa conduca Consiliul Judetean Suceava si sa câstige si fotoliul de presedinte al executivului judetean. Liderul judetean al democrat-liberalilor, senatorul Gheorghe Flutur, a anuntat ca joi este ziua în care cei de la PSD Suceava vor începe sa aiba cu adevarat „fiori reci pe sira spinarii” si asta pentru ca lista cu candidatii PD-L la CJ contine nume cu care orice partid s-ar lauda. PD-L si-a propus o tinta extrem de ambitioasa pentru 2008, doreste sa ajunga sa detina majoritatea în CJ si sa câstige, prin Gheorghe Flutur, presedintia Consiliului, detinuta în ultimele trei mandate de PSD.  

De altfel, ofensiva democrat-liberala a început înca din luna ianuarie si a fost sustinuta în aceasta perioada de senatorul Gheorghe Flutur, care doreste sa scoata PSD din „cuibul” pe care si l-a facut la nivelul CJ Suceava. „Unde s-au cuibarit PSD-istii? La Consiliile Judetene. În culcusurile lor trebuie sa mergem, pentru ca România este blocata, judetele din Moldova, judetul Suceava, sunt blocate. Sa nu uitam în Moldova, PSD si socialistii, ne-au tot cântat timp de 18 ani „Oda Saraciei”. Eu le cer  sa ne lase sa cântam noi imnul oficial al Europei „Oda Bucuriei”, fiindca meritam. Fiindca judetul Suceava merita acest lucru”, a spus senatorul sucevean, reluând atacul pe care l-a lansat cu câteva zile în urma la nivel de capitala a României, la lansarea candidatilor la nivel national.

Din punctul de vedere al PD-L, singurul antidot la saracie este o politica de dreapta, cu masuri care sa fie puse în practica de oameni capabili. „Cu stânga nu se poate combate saracia si sunt convins ca Moldova din dreapta Prutului va fi de dreapta, pentru ca e nevoie sa fie de dreapta. Polul saraciei, din pacate este în Moldova, si este tot marca a PSD”, a conchis presedintele PD-L Suceava.