CAS va negocia in doua sedinte adaosul pentru medicamentele folosite pentru boli cronice


Intră acum și în grupul de

CAS Suceava va organiza la sediul institutiei, doua sedinte de negociere a adaosului comercial pentru medicamentele necesare în tratamentul bolilor cronice prevazute în Ordinul MS/CNAS nr. 522/236/2008. Potrivit CAS Suceava, este vorba despre bolile psihice – G15, demente – G16, bolnavi cu proceduri interventionale percutane numai dupa implantarea unei proteze endovasculare – stent – G3, leucemii, limfoame, aplazie medulara, gamapatii monoclonale maligne, mieloproliferari cronice si tumori maligne – G10, hepatita cronica de etiologie virala cu HVB si HCV – G4, ciroza hepatica – G7, poliartrita reumatoida si artropatia psoriazica – G18, acromegalia, tumori hipofizare cu expansiune supraselara si tumori neuroendocrine – G22, boala Gaucher – G29.  

Sedintele de negociere vor avea loc miercuri, 23 aprilie a.c., prima la ora 12.00, cu reprezentantii legali ai farmaciilor din mediul urban, iar cea de-a doua  la ora 15.00, cu reprezentantii legali ai farmaciilor din mediul rural.

În cazul în care la sedinta se prezinta, din partea unei farmacii, o alta persoana decât reprezentantul legal, respectiva persoana trebuie sa prezinte o împuternicire.

Adaosul comercial acceptat de casele de asigurari de sanatate în negocierea cu farmaciile este egal cu adaosul comercial ofertat cel mai mic.

În acest sens, reprezentantii legali ai farmaciilor, care au depus dosar în vederea încheierii contractului cu CAS Suceava pe anul 2008 si care doresc sa participe la sedinta de negociere a adaosului comercial pentru medicamentele necesare în tratamentul bolilor cronice, pot depune cerere la sediul institutiei, însotita de certificatul de atestare fiscala, pâna marti, 22.04.2008, ora 13.00.


Intră acum și în grupul de