FOTBAL : Dinu nu mai pleaca de la Dinamo. Se va ocupa de transferuri


Intră acum și în grupul de

Surpriza la Dinamo. Dupa ce îsi anuntase retragerea de la clubul din “Stefan cel Mare”, Cornel Dinu s-a razgândit. Administratorul delegat al echipei Dinamo se va ocupa de acum înainte de toate transferurile care se vor face la gruparea alb-rosie. “În ultima sedinta a Consiliului de Administratie am hotarât ca domnul Cornel Dinu sa se ocupe de toate transferurile”, a informat Cristi Borcea, într-o declaratie postata pe siteul oficial al lui Dinamo.

“Procurorul” a dezvaluit ca decizia ca el sa se ocupe de transferuri era mai veche, dar abia acum a fost anuntata oficial. Dinu afirma ca vrea sa aduca la echipa din “Stefan cel Mare” doar jucatori de valoare, pentru a crea cel mai bun lot din tara.

“E o decizie mai veche pe care am anuntat-o acum. Trebuie sa existe o legatura tehnica între conducere si jucatori, iar aceasta decizie este un fel de asimilare a atributiilor de director tehnic. Vreau sa fiu clar, noi înca din noiembrie avem un obiectiv pe termen scurt, calificarea într-o cupa europeana si vrem una pe termen mediu, în ceea ce priveste strategia pentru achizitionarea de jucatori. Sper ca lucrurile sa se aseze. Vrem sa facem cel mai valoros lot din tara. Nu ca nu ar fi, dar au fost multe decizii luate cu sufletul”, a declarat Cornel Dinu. 


Intră acum și în grupul de