FOTBAL. Liga III-a : Victorie vitala


Intră acum și în grupul de

Raraul C-lung Moldovenesc – Otelul II Galati 2 – 1 (0 – 1)

Raraul continua sa spere în evitarea retrogradarii dupa victoria obtinuta marti, pe teren propriu, în compania formatiei Otelul II Galati, într-un meci restant din etapa a XXI-a.

Amenintata de spectrul ligii judetene, echipa pregatita de Cristi Popescu a luat cu asalt poarta adversa înca din debutul meciului, dar atacurile disperate ale gazdelor s-au lovit de interventiile miraculoase ale goalkeeperului galatean, Bors. Soarta meciului a luat o întorsatura neasteptata pe finalul primei reprize, când oaspetii reusesc deschiderea scorului la o faza clasica de contraatac.

Raraul revine însa la conducerea jocului dupa pauza, si, pe fondul unei dominarii copioase, antrenorul-jucator, Cristi Popescu, restabileste egalitatea în minutul 69, în urma unei lovituri libere de la 25 de metri. Formatia câmpulungeana nu s-a oprit aici, iar Piticari pastreaza deschisa lupta pentru evitarea ultimului loc retrogradabil cu un gol reusit în minutul 82.

Scorul final al întâlnirii a fost apreciat drept echitabil de catre antrenorul Cristi Popescu, care a precizat ca formatia sa este obligata sa câstige si urmatorul meci, pentru a pastra sanse de mentinere în Liga a III-a. „Oaspetii au ajuns de trei ori la poarta noastra, astfel încât victoria pe care am obtinut-o este pe deplin meritata. Suntem în disputa directa cu Laminorul Roman pentru ocuparea locului 15, situatie care transforma fiecare meci într-unul decisiv pentru noi” a precizat Cristi Popescu.

Gazdele au evoluat în urmatoarea formula de joc: Axinte – Tivodari, Popescu, Plecanciuc, Cojocariu – Andriuc, Vizitiu, Ionita, Roxandari – Piticari, Lazar. Au mai intrat: Sârbu, Gherine, Ilie si Iftimie.

În urma succesului de marti, Raraul s-a apropiat la doar un singur punct de pozitia a 15-a în clasament, urmând ca vineri sa revina în fata propriilor suporteri pentru confruntarea cu FC Bârlad.


Intră acum și în grupul de