FOTBAL. Liga III-a : Cristian Pandele ar putea fi titular cu FCM II Bacau


Intră acum și în grupul de

Fara niciun minut jucat în tricoul Cetatii Suceava, mijlocasul Cristian Pandele are sanse mare sa fie titularizat în meciul de vineri contra formatiei FCM II Bacau. Împrumutat de la Poli II Iasi, împreuna cu atacantul Adrian Caragea, Pandele a scapat de accidentarea care l-a tinut o buna bucata de timp în afara gazonului si de aproape doua saptamâni si-a reluat antrenamentele.

Fortat de lotul restrâns, tehnicianul sucevenilor nu exclude varianta ca Pandele sa joace vineri. „Ma bucur pentru el ca si-a revenit si probabil ca va juca în partida de la Bacau. Ramâne de vazut cu se va simti dupa antrenament si poate va fi chiar titular. Pandele este un fotbalist în care îmi pun mari sperante dar sunt convins ca deocamdata nu poate evolua la parametrii maximi” a precizat Marian Pana.

În privinta îndepartarii din lot a celor doi coechipieri, Cristian Pandele a spus ca îl regreta mai ales pe Caragea.  „Îmi pare rau pentru Caragea pentru ca am venit împreuna de la Iasi. El era colegul meu de camera dar nu are nicio scuza” a declarat mijlocasul Cetatii.


Intră acum și în grupul de