FOTBAL. Liga III-a : Dorel Bernard: „Avand un avans mare de puncte a intervenit o stare de automultumire din partea jucatorilor”


Intră acum și în grupul de

Venit în iarna la Cetatea Suceava, Dorel Bernard s-a integrat repede în lotul echipei antrenate de Marian Pana si a devenit, în scurt timp, unul dintre componentii de baza ai formatiei. Veteranul din lotul galben-albastrilor crede ca Cetatea îsi va asigura în curând promovarea matematica în esalonul secund: „nu cred ca se poate vorbi despre o criza la Cetatea. Având un avans mare de puncte la finalul turului, în retur a intervenit o stare de automultumire din partea jucatorilor. Trebuie sa ne revenim si cred ca o sa rezolvam cât mai repede promovarea”.

Referitor la excluderea din lot a fotbalistilor Tomaz si Caragea, fundasul de 34 de ani considera ca acestia au gresit. : „Mi-e îmi pare rau pentru ei pentru ca au fost colegii nostri dar au gresit. Fiecare fotbalist are viata lui personala dar ei au ales un moment nepotrivit pentru distractii” a conchis Dorel Bernard.


Intră acum și în grupul de