Copil accidentat grav, dupa ce a traversat strada fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Doi minori au fost accidentati miercuri, dintre care unul grav, pentru ca au traversat strada fara sa se asigure. Potrivit IPJ Suceava, miercuri la ora 13.40, pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava, S. Florin de 32 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, a accidentat grav pe minorul B.A. de 11 ani, localnic, elev, care s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, în jurul orei 14.30, pe strada Ion Irimescu din comuna Scheia, A. Marin de 35 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria  B din anul 1991, în timp ce conducea autoturismul marca „Fiat Doblo”, a accidentat-o pe minora M. L. de 15 ani din comuna Scheia, care s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de