Stagiu de instruire intre reprezentanti ai administratiei publice locale din judetul Suceava si regiunea Cernauti


Intră acum și în grupul de

Unul dintre proiectele implementate, în acest moment, de Consiliul Judetean Suceava este si cel intitulat “Schimb de experienta între reprezentanti ai administratiei publice locale din judetul Suceava si regiunea Cernauti”, finantat în cadrul Programului de Vecinatate România-Ucraina, Phare CBC 2005, în valoare de 48.410 euro, care se demareaza în parteneriat cu Administratia Regionala de Stat Cernauti. Potrivit purtatorului de cuvânt al CJ Suceava, Ovidiu Milici, printre activitatile proiectului se numara si realizarea a doua sesiuni de instruire, pe durata a 10 zile, în cadrul carora se vor prezenta informatii utile privind pregatirea proiectelor cu finantare europeana ce urmeaza sa fie promovate în cadrul Programului Operational pentru Cooperare Transfrontaliera 2007-2013 RO-UA-MOL. De asemenea, pe parcursul celor 10 zile se vor pune bazele fundamentarii “Strategiei de cooperare transfrontaliera 2007-2013” si se va elabora portofoliul de proiecte de cooperare transfrontaliera între judetul Suceava si regiunea Cernauti, aferenta perioadei 2007-2013.

Sesiunile de lucru vor fi organizate în perioada 9-18 mai, 5 zile în Suceava si 5 zile în Cernauti. Prin proiect, sunt asigurate masa si cazarea participantilor, precum si costurile lectorului care va sustine seminarul.

Este vorba despre un grup de 30 de persoane, 15 din judetul Suceava si 15 din regiunea Cernauti.

Sesiunile de instruire vor fi sustinute de Institutul Român de Training Bucuresti, institutie care a câstigat licitatia organizata în acest sens. 


Intră acum și în grupul de