FOTBAL liga a III a : Duel la mijlocul clasamentului


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Ceahlaul II Piatra Neamt, vineri, ora 17, Stadion „Nada Florilor”

Scapate momentan de grijile retrogradarii, Juventus Falticeni si Ceahlaul II, se întâlnesc vineri într-un meci cu implicatii imediate asupra configuratiei de la mijlocul clasamentului.

Desi victoria obtinuta în etapa trecuta, 2-0, pe terenul celor de la CS Bujorii Târgu Bujor, a avut menirea de a relaxa atmosfera în sânul gruparii falticenene, oficialii clubului vizeaza toate cele trei puncte în meciul cu Ceahlaul II, pentru a se apropia si mai mult de obiectivul stabilit la startul sezonului: primele opt locuri în ierarhia seriei. „Vrem sa câstigam numaidecât acest meci si sa urcam astfel în prima jumatate a clasamentului. Este o tinta trecuta în contractele jucatorilor pe care trebuie sa o ducem la bun sfârsit. În acest sens, speram ca adversarii nostri sa nu aiba întariri notabile de la prima echipa care sa ne puna piedici în obtinerea victoriei”, a declarat directorul sportiv al „juventinilor”, Dan Dascalescu.

Antrenorul gazdelor, Ovidiu Murariu, nu va putea miza pentru întâlnirea de vineri pe serviciile a doua dintre piesele de baza ale echipei: capitanul Gabriel Suleru si Bogdan Pantea, ambii fiind suspendati în urma acumularii a patru cartonase galbene.

Partida dintre Juventus Falticeni si Ceahlaul II va fi condusa la centru de Cristian Brasoveanu din Cluj-Napoca, ajutat la cele doua margini de Cristian Lucaci din Baia  Mare si Marius Balint din Cluj-Napoca.

În meciul-tur, formatia secunda de sub Pietricica, s-a impus cu un categoric scor de 3-0.


Intră acum și în grupul de