FOTBAL. Liga III-a : Cetatea vrea sa scape de emotiile promovarii


Intră acum și în grupul de

FCM Bacau II – Cetatea Suceava, vineri, ora 17, Stadionul „Letea”

Cetatea se deplaseaza vineri pe terenul celor de la FCM Bacau II, în cautarea unui succes care sa o scape definitiv de emotiile promovarii.

Dupa prestatiile sterse din ultimele doua runde, în urma carora avansul sucevenilor din fruntea clasamentului s-a diminuat la 11 puncte, antrenorul Marian Pana tine mortis ca formatia sa sa revina pe fagasul victoriilor, purtând în acest sens mai multe discutii cu elevii sai. „Jucatorii trebuie sa-si schimbe atitudinea. Ma astept la o determinare maxima din partea lor pe acest final de campionat, întrucât, daca nu învingem la Bacau, am putea avea emotii în privinta promovarii”, declara Marian Pana înaintea partidei de vineri.

Seful bancii tehnice de pe „Areni” se confrunta în continuare cu probleme majore de efectiv, formatia suceveana având la dispozitie doar 19 jucatori pentru jocul cu FCM Bacau II. Lotul „galben-albastrilor” s-a redus simtitor dupa plecarile lui Tomaz si Caragea, exclusi din lot la saptamânii trecute, lista absentelor fiind completata de Halip si Dicher, fotbalisti ce vor lipsi de pe gazon pâna la sfârsitul sezonului.

Întâlnirea aduce în prim-plan si un duel interesant al antrenorilor, Cristi Popovici si Marian Pana fiind obisnuiti pâna nu demult cu aerul tare al performantei.

Statistica meciurilor directe este favorabila gruparii sucevene, Cetatea iesind neînvinsa din cele trei jocuri oficiale disputate pâna acum în compania formatiei FCM Bacau II. De altfel, cele doua echipe sunt partenere obisnuite în meciurile de verificare, ultimul amical disputat pe Areni încheindu-se cu un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Partida de astazi va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Daniel Deca (Braila), la centru, asistat la cele doua tuse de Stefan Patrichi (Vaslui) si Catalin Teodor (Braila).

În turul campionatului, elevii lui Marian Pana s-au impus pe teren propriu, cu un scor sec de 2-0.


Intră acum și în grupul de