Două sute de șoferi sancționați de polițiștii suceveni pentru exces de viteză. Doi șoferi depistați în Dumbrăveni când circulau cu 110 respectiv 102 km/h


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu polițiști rutieri din cadrul polițiilor municipale și orășenești și sprijiniţi de agenții de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie cu sarcini pe linie rutieră, au organizat şi desfăşurat o acţiune în zilele de 25 și 26 martie în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.

Astfel, a fost organizată acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, viteza fiind una din cauzele principale generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii a fost constatată şi o infracţiune la regimul rutier.

Au fost aplicate 286 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 76.205 lei, din care 199 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Alte 12 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare.

Totodată, au fost reţinute 19 permise de conducere, din care 5 pentru viteză şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Poliția Suceava menționează că un bărbat de 60 ani, din municipiul Suceava a condus autoturismul pe DN29, pe raza localității Dumbrăveni cu viteza de 110 km/h în localitate și a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Totodată, o femeie de 39 ani, din municipiul Botoşani, care a condus autoturismul pe DN29, pe raza localității Dumbrăveni cu viteza de 102 km/h în localitate a fost sancţionată contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Poliţiştii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale , astfel încât cei care încalcă normele rutiere să conştientizeze urmările şi pericolele generate de comportamentul iresponsabil în trafic, reamintește Poliția Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de